Hvad er Starting 11?

Starting 11 er en fodboldquiz for virkelige nørder. Den kræver meget viden om fodbold, så hvis den beskrivelse passer på dig og dine venner, så er Starting 11 også virkelig noget for jer. Vi har lavet det som et spillekort (A7 format - ca. 10 x 7,5 cm) så du kan have det med alle steder, og nemt trække frem og spille med vennerne.

Hvad indeholder spillet?

Vi har udvalgt 40 af de mest klassiske kampe i Champions League fra perioden 2010-2020. Det er de klassiske hold som alle kan huske - og så er der one-seasons wonders. Der er rigtig mange timers underholdning!

Forsiden består af én kamp med to hold og deres startopstilling fra kampen. Hver spiller er repræsenteret med et flag, som er hans nationalitet, og hvor på banen han spillede i kampen.

Bagsiden indeholder alle spillernes navne samt mål, assist, kort og udskiftninger i kampen. Disse kan bruges som ekstra svar eller som tiebreaker, hvis I gætter alle 22 spillere.

Vi har håndplukket 40 kampe med 880 spillere, heraf 716 forskellige spillere på 36 forskellige hold i perioden 2010-2020.

Du kan købe spillet her!