Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er netop disse kampe valgt?

Kampene er håndplukket ud fra, hvilke spændende og sjove spillere, der var på holdet. Måske var de gode det år eller spillede i en "lille" klub der havde et sindssygt godt hold et år. F.eks Monaco det år de havde Falcao og Mbappé.

Nogle klubhold går igen flere gange i de udvalgte kampe. Vi har gjort os umage med at der er nogle sæsoner imellem, så overlappet af spillere er meget lille.

Laver I flere spil?

Ja! Det er vores plan at lave et par nye spil om året; allesammen med et tema f.eks. Premier League, Superligaen eller "Danske klubhold i Europa".

Er der altid rabat, hvis man tidligere har købt et spil?

Ja. Det er vores model, at vi gerne vil belønne tidligere kunder med de laveste priser. Hvis vi kan få dig tilbage som kunde, vil vi gerne give dig noget tilbage. Rabatkoden står på den sidste side i hvert sæt. Du er også meget velkommen til at give koden til en ven, som også gerne vil prøve Starting 11. Der er ikke nogen begrænsning på hvor mange gange den kode kan bruges. Den udløber dog 6 måneder efter køb.

Hvorfor passer opstillingen ikke 100 procent med hvad der står andre steder?

Det kan faktisk være lidt svært at finde den præcise opstilling. Ikke de 11 spillere men hvordan det enkelte hold præcis stillede op. UEFA og transfermarkt kan f.eks. havde to meget forskellige opfattelser af, hvordan et hold stillede op i den samme kamp.

Vi har derfor efter bedste evne lavet den opstilling, vi mener giver mest mening.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har feedback?

Du kan skrive til visti@starting11.dk. Vi vil meget gerne høre fra dig :)