Hvordan spiller man Starting 11?

Hvordan spiller man spillet?

Ved 2 spillere: I kan spille "snyd" versionen mod hinanden, hvor det gælder om at overbevise den anden om, at man har ret. Man skiftes til at nævne en spiller, man tror starter inde. Den anden kan så vælge at tro på det og gætte på en anden spiller, eller vælge ikke at tro på det, vende kortet og se hvem der har ret. I kan også trække et kort hver, og aftale at anden gang man gætter forkert har man tabt.

Ved 3 spillere: En kan agere quizmaster og alle andre kan deltage. Turen går på skift, og anden gang man gætter forkert er man ude.

Ved 3+ spillere: Hvis I er mere end 3, kan I dele jer op i to hold. Hvert hold får et kort, og så har man 3 min til at forberede sig på sit hold ved at snakke kampen igennem og diskutere startopstillingen. Så skiftes hvert hold til at nævne en spiller, som de tror startede inde i deres kamp (modstanderholdet tjekker svaret).

Måske har du en endnu sjovere måde at spille på?

Dette er kun vores idéer og eksempler på, hvordan vi plejer at spille, men det kan jo være du kan finde på noget meget sjovere. Du skal være meget velkommen til at sende din idé til os på visti@starting11.dk

Du kan se her hvordan Thomas og Visti spiller Starting 11 mod hinanden